Over mij

Fotograferen is voor mij veel meer dan mooie plaatjes schieten. Goede foto’s brengen een gevoel over. Een herkenbaar beeld, dat door de compositie en aandacht die het iemand of iets geeft, ook verrassend kan zijn. Goede foto’s leven.

Gonny van Duinen

Verbinding met mensen leggen

Bij elke fotosessie zoek ik naar de verbinding met mensen. Er is een relatie tussen de mens en de omgeving waarin ik fotografeer, maar ook tussen de mens en mij als fotograaf. Ik vind het belangrijk om deze te verkennen voordat ik aan de slag ga. Ik neem een kijkje in de keuken van een bedrijf, in het leven van de persoon die ik portretteer. Dat is bijzonder. Ik geef daar graag mooie foto’s voor terug.

Er staan altijd twee mensen op een foto, degene voor de lens, en de fotograaf

Professioneel fotograaf sinds 2005

Fotograferen doe ik al zolang ik mij kan herinneren. In 2005 begon ik als professioneel fotograaf. Ik deed brede ervaring op en specialiseerde mij in bedrijfsfotografie en portretfotografie. Beide diensten lever ik in opdracht van zakelijke partners en particulieren. Ik verzorg ook trouwfotografie, vooral in de omgeving van Zwolle, Hattem, Wezep en Oldebroek.

Bekijk mijn werk


Investeren…

Blijvend investeren in ontwikkelingen, op technisch en creatief vlak, vind ik belangrijk. Ik lees veel vakliteratuur en volg regelmatig workshops.

..en doorgeven

De kennis en ervaring die ik opdoe, geef ik ook graag door aan jou. Volg een workshop en schiet zelf professionele foto’s in mijn eigen studio.

Naar workshops


Laten we eens persoonlijk kennismaken

Persoonlijk kennismaken, weten of het klikt? Graag! Dat kan telefonisch of met een afspraak op locatie in mijn studio in Hattem. Mail of bel me en ik reageer snel.

Contact opnemen